Huisregels – Tandarts Zuid-Beijerland – Zuid-Beijerland
Uw glimlach; onze specialiteit!

Huisregels

In onze praktijk gelden onderstaande huisregels:

Afspraken

Mocht u uw afspraak willen wijzigen of annuleren, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Persoonsgegevens

Mochten er wijzigingen zijn in uw persoonsgegevens, dan vernemen wij die graag van u. Deze wijzigingen kunnen telefonisch, via e-mail of voor uw bezoek aan de tandarts doorgeven worden.

Gezondheid

Bij inschrijving in onze praktijk, ontvangt u een vragenlijst over uw gezondheid en uw medicijngebruik. Wij verzoeken u vriendelijk deze vragenlijst naar waarheid in te vullen. Indien er veranderingen zijn opgetreden in uw gezondheid of in uw medicijngebruik, dan is het uiteraard van belang dit te melden tijdens uw eerstvolgende bezoek.

Betaling

Facturen worden door Infomedics verwerkt en rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Indien u een eigen bijdrage heeft, ontvangt u een nota. Patiënten die de nota niet via Infomedics willen laten verlopen, dienen het gehele bedrag contant op de dag van uw afspraak af te rekenen. Patiënten die aangeschreven staan als dubieuze debiteur dienen eerst de openstaande nota’s te voldoen, voordat er een afspraak ingepland kan worden.